Uitrusten van de vakantie

Tjonge, dat was me het eind van de vakantie wel. We zijn op tijd vertrokken van DFW (Dallas Fort Worth Airport) en zouden ook op tijd in Londen aankomen. Dat hadden we nodig ook, want onze overstaptijd was precies 1 uur. Beetje lullig, ik heb nog gebeld naar Vliegtickets.nl of dat niet anders kon, maar nee. Vooruit, je haalt het wel, denk je dan.

Niet dus. Net voor Londen roept de gezagvoerder om dat we redelijk op tijd zullen landen. Bij het woord ‘redelijk’ krijg je al je twijfels natuurlijk. En ja hoor, in plaats van 7.40 uur, wordt het 8.15 uur. Na 9,5 uur in de ‘bench’ ben je al blij dat je landt. Echt, het lijkt heel luxe, die business class bij British Airways met allemaal van die hokken, maar echt lekker vonden wij het geen van tweeën. OK, je stoel kan helemaal plat, met voetsteun, zodat je echt lekker zou moeten kunnen slapen. Maar dan moeten ze het hok niet opstoken tot ongeveer 25 graden Celcius. Tjonge, het was héét in dat toestel en daardoor ook benauwd. Kortom: het eten was goed en verder moeten we die vlucht maar snel vergeten.

Na de landing dachten we door de slurf nog te kunnen rennen voor de vlucht naar Amsterdam, maar nee, we werden niet eens aan een gate gezet. We konden via zo’n ouderwetse trap het vliegtuig uit en daarna met zo’n 80 man sterk in een bus naar de terminal. Toen hebben we de moed maar opgegeven om nog mee te kunnen. Ik ben bij Flight Connections belandt en heb daar een nieuwe reservering kunnen krijgen voor de vlucht van 11.40 uur naar Amsterdam. Niet slecht, drie uurtjes later. Op naar de lounge, waar ik me in de ruime badkamer helemaal heb omgekleed, ik had mijn voorzorgsmaatregelen al genomen. Heerlijk, opfrissen en schone kleren aan. Daar knapt een mens van op. Koffie, wat lekkers en weer wachten.

 Nou ja, om een lang verhaal kort te maken. We stonden om kwart over twee zo’n buiten in Amsterdam met onze koffers, doodmoe en slaperig. Peet en Remco kwamen ons samen ophalen en na koffie en het avondeten thuis (standaard friet met wat lekkers van de Smulmuis) zijn we naar bed gegaan. En je gelooft het of niet, we hebben allebei geslapen van 6 uur gisterenavond tot 12 uur vanmiddag. Liefst 18 uur in onze eigen bedje en het was heerlijk!

Ik wil iedereen weer bedanken voor de leuke reacties op onze blogs tijdens deze reis, hartstikke gezellig! Blijf ons volgen, er staat hier heel wat te wachten.

18 Reacties op “Uitrusten van de vakantie

  1. Zo wat een heerlijke nacht slaap in je eigen bed! Daar doe je normaal 2 nachten over. Hopelijk scheelt het ook in de jetlag. Welkom thuis.

  2. Vakantie is leuk, maar er gaat toch maar niets boven je eigen bed! Zolang de vlucht maar met 1 PNR nummer is geboekt, wordt het wel opgelost. Leuk is het niet als je een vliegtuig mist, maar het probleem ligt bij de maatschappij. Glukkig vliegen ze zo vaak tussen Londen en Amsterdam, dat de schade meestal wel meevalt.

  3. Welkom thuis!
    Vervelend dat jullie de oorspronkelijke vlucht niet hebben gehaald maar, zoals Bauke schrijft, er gaat toch niets boven je eigen bed!!

    Ik vond het bijzonder leuk om jullie te volgen en kijk uit naar jullie volgende reis.

    Groetjes,
    Reny

  4. Welkom weer thuis, vervelend dat jullie de aansluiting gemist hebben. En ja, wat slaapt je eigen bed dan weer lekker, fijn dat jullie zo lang hebben geslapen.

  5. Welkom terug in Nederland!

  6. welkom thuissssssssssssssssss!!!!

  7. He Reizigers,
    Ik heb weer genoten van jullie beider Blogs.
    Ook veel herkenbare plaatjes.
    En nu even de jetlag voorbij en weer door met de alledaagse dingen.
    En de voorbereiding van Spanje en Kentucki.
    Jullie hebben het maar druk.
    Maar genieten ook een hoop.
    Welkom thuis en ook hier blijf ik jullie belevenissen volgen

  8. Nog maar een keer: welkom thuis!!
    Fijn dat jullie zo goed geslapen hebben.
    En ik blijf kijken en lezen natuurlijk!

  9. Ingrid (gypsygirl)

    Welkom thuis!
    Genoten van jullie reisverslagen en foto’s.
    Heerlijk dat jullie zo lang in je eigen bedje hebben geslapen!
    Zo kan je er weer even tegen.
    Succes verder met al die heftige plannen!
    Groetjes!

  10. Welkom terug! Wel jammer, ik ga de reisverhalen wel missen! Groetjes, Anita

  11. Verschrikkelijk als het te warm is in een vliegtuig, te koud kun je nog een deken omdoen maar te heet is echt helemaal knudde en dan ook je vlucht nog missen. Kan me voorstellen dat je het dan wel gehad hebt.
    maar lekker geslapen in jullie eigen bed weer en na uitgerust te zijn er vol tegenaan voor het Spanje avontuur ! Gaaf hoor !

  12. Welkom thuis en weer bedankt voor je leuke verhalen.

  13. Soms gaat er niets boven je eigenbedje. WELCOME BACK!!!
    Nu weer aan de gang met de volgende etappe.

  14. Sylvia Zimmermna

    Welkom thuis!
    We kijken al weer uit naar jullie volgende reis!….dit jaar toch nog een keer?

    Groetjes Freek en Syl

  15. Na het te hete vliegtuig, en wat gemis van het ene vliegtuigje toch nog op je gemak in een ander kunnen stappen , welkom Monique en Albertje in ons witte Holland, maar dit was de laatste sneeuw, nu gaat het lente worden.
    jullie hebben natuurlijk heerlijk genoten in Amerika, en thuis al weer lekker geslapen, allemaal weer veilig en in je eigen nesje thuis.
    rust nog maar lekker wat uit en tot horens,
    de groeten van Hans en Grietje.

  16. welkom thuis in het sneeuw landje.. wat zal dat zijn tegen gevallen…

  17. wat vliegt de tijd. Nu al weer terug… Welkom thuis in ieder geval. Hier geen spectaculair nieuws of veranderingen. Elkaar, paarden, werk, feestjes etc… Vandaag wel pompinstructie dus ik kom m binnenkort showen.. Liefs Juud

Plaats een reactie