Hans is 50 jaar geworden

‘Niets’vermoedende Hans komt thuis

Allereerst: bedankt voor de leuke reacties op de foto’s van Saskia’s huis! Ik zal alles doorgeven, want Saskia heeft de eerste paar weken daar nog geen Internet, dat dat tegenwoordig nog zo lang moet duren is vreemd, maar vooruit, het zij zo.

Vandaag weer veel foto’s! Gisteren werd onze vriend Hans 50 jaar en dat is uitbundig gevierd. Hans is door de mannelijke kant van de familie Molenschot (Janny’s broers en zwagers) ontvoerd zo rond twaalf uur en om kwart over twaalf traden wij aan. Helaas had hij daar wel een vermoeden van, want in plaats van richting Tilburg te gaan, reden ze richting Waalwijk waar onze grote bus/trailercombinatie natuurlijk door Hans nooit gemist wordt! En wij kwamen dus net van Moonen vandaan, waar we een rodeostier in de trailer geladen hadden. Toen Hans eenmaal weer thuis kwam, was het feest al in volle gang!

Janny moet alles Amerikaans leren voor volgend jaar, ook muffins eten

Janny en zoon Luc hadden ons gevraagd met hen een westernparty te organiseren en op goed geluk hebben we dat helemaal buiten gedaan. Op een paar kleine buitjes na hebben we het droog gehouden, de temperatuur was geweldig, de gasten waren super en het feest duurde úren! We begonnen om 18.00 uur met een gigantische voorraad hamburgers, shaslicks, worsten, hotdogs, broodjes en weet ik wat niet meer. Albert was de vleesbakker in het geheel. Samen hebben we, soms een tijdje afgewisseld door Luc en zus Jesse, de hele avond eet- en bardienst gedraaid. Hardstikke leuk als je niet zo heel goed bekend bent met de gasten, achter de tap klets je vanzelf met iedereen!

Een July 4th-shirt uit Denver voor Jesse

Pas om drie uur (reken uit, van 6 tot 3 is láng feesten) was iedereen weg en konden wij naar bed. We brachten de nacht door in het smalle tweepersoonsbed van Luc onder een geweldig Playboy-dekbed. Vanmorgen om half negen was het hele spul weer paraat en konden we getuige zijn van een veldslag van plastic bekers, lege sigarettendoosjes en weet ik wat nog meer. Rond het middaguur was de stier weer bij Moonen, was alles praktisch opgeruimd en gingen wij weer met een bus en trailer vol spullen naar huis!

Luc tapt er nog maar een

Het was geslaagd, de foto’s spreken voor zich en wij hebben vandaag NIETS meer gedaan!

Janny’s zus Liesbeth op de stier

Abraham voor zijn werkplaats

Janny’s zus en buurvrouw Lien laat het zich goed smaken

Albert’s vreettent

Jan Kuypers verzorgt de kookpot

Een nichtje volledig in stijl

En dit zegt alles: we hadden regen, maar ook zon en lekkere temperaturen

Meer foto’s staan op onze fotosite, klik hier om ze te bekijken!

2 Reacties op “Hans is 50 jaar geworden

  1. Ha, ik weet wie ik moet inhuren als het zover is! Jullie zijn ook van alle markten thuis, als het maar een Amerikaans tintje heeft! Leuk feestje!

  2. Leuk feest ! Die moeten nu wel HELEMAAL in de stemming zijn voor volgend jaar.

Plaats een reactie